Ombré Brows

Vollere en superstrakke wenkbrauwen

Ombre brows

Bij de ombre brows techniek wordt er, net als bij de powder brows techniek, op subtiele wijze permanente make-up aangebracht, waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen zijn ingekleurd met een wenkbrauw poeder. Het verschil met de powder brows techniek, is dat er bij de ombre brows techniek rekening wordt gehouden met de overloop tussen donkere en lichte pigmenten, om daarmee een natuurlijke schaduw/overgang in de wenkbrauwen te creëren.

Deze techniek kan goed combineren met de haartjestechniek, ookwel genoemd Hairstrokes.

 

Ombre Brows iets voor jou?

Misschien ben je simpelweg klaar met de juiste vorm te krijgen of de wenkbrauwen evenwijdig te krijgen. Misschien juist het bijtekenen of de tijd die je kwijt bent om je wenkbrauwen strak te houden…,  sommige vrouwen hebben niet eens een keus en hebben bijvoorbeeld last van weinig tot geen haar op de wenkbrauwen. Dit kan al door stress veroorzaakt worden, maar ook door ziekte kunnen de wenkbrauwen minder worden, door Alopecia areata valt het haar uit op sommige of zelfs alle lichaamsdelen, deze aandoenning kan ineens ontstaan en op elke leeftijd optreden. Verschrikkelijk! Wenkbrauwen geven veel expressie in het gezicht en veel vrouwen worden ook onzeker hierdoor! Hiervoor ben ik PMU Artist geworden, het zetten van permanente wenkbrauwen make up is de ideale oplossing. Elke morgen opstaan zonder zorgen over tijd, evenwijdige en/of strakke wenkbrauwen, door de nieuwste technieken en pigmenten kan ik voor u al deze zorgen wegnemen.

Ben jij enthousiast geworden over deze Ombre Brows techniek?
Bekijk de tarieven hier en plan vandaag nog een afspraak! Je vind Sisterlicious in Wormerveer.

Je kunt ze natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als je elke morgen met deze prachtige PMU Ombre Brows wakker wordt?

Waarom Ombre Brows:

Omdat deze gave techniek een strak en natuurlijk effect van poeder wenkbrauwen geeft, met de nadruk van accenten die van licht naar donker gaan. Deze techniek heeft veel voordelen, lees hieronder welke voordelen Ombre Brows heeft.

~ Bespaard tijd ~

Blijft zo’n 1,5 jaar mooi ~

Geschikt voor alle huidtypes ~

~ Elke ochtend opstaan met volle en strakke wenkbrauwen ~

Veelgestelde vragen

Doet het pijn om Ombre Brows te laten zetten?

Je kan het vergelijken met epileren, via de huisarts kun je verdovende crème voorgeschreven krijgen.

Hoelang duurt een behandelingen?

Een behandeling duurt maximaal 2 uur.

Wat kost een Ombre Brows behandeling?

De kosten voor een Ombre Brows behandeling bedraagt €295,-

Hoelang blijft het zitten?

Na de nabehandeling blijft het ongeveer 1,5 jaar mooi en strak zitten.

Hoelang moet ik mijn wenkbrauwen droog houden?

Direct na de behandeling dien je ca. om de 2 uur je wenkbrauwen met een schoon wattenschrijfje, met groene zeep, het wondvocht droog te deppen. Dit is alleen belangrijk om te doen 1 dag nadat de wenkbrauwen zijn gezet, daarna moet je je wenkbrauwen voor 1 week drooghouden voor optimaal resultaat.

Waar moet ik rekening mee houden voordat ik mijn afspraak heb?

– 14 dagen voor de afspraak geen zonnebank. 

– 24 uur van tevoren geen alcohol, drugs en/of cafeïne houdende dranken gebruiken.

– Je mag van te voren epileren, maar die is niet nodig.

Wanneer moet ik een touch up?

PMU blijft gemiddeld 1,5 jaar mooi zitten, ik raad aan de touch up te doen binnen een jaar, zo behoudt je het beste resultaat.

Jouw vraag hier!

Staat jou vraag hier niet tussen, maar wil je graag je vraag beantwoord hebben, stel deze dan via het contactformulier op onze website.

De trend Ombre Brows

Ombre brows begint een echte trend te worden, er zijn veel verschillende technieken, maar er zijn maar weinig gespecialiseerd puur in het zetten van permanente make up. De kwaliteit van deze technieken kunnen dan achteruit gaan. Oefening baart kunst, is de gezegde, hoe vaker de PMU Artist permanente Make Up zet, hoe beter de resultaten. 

Voor en na, van Ombre Brows

Hier is een geweldig voorbeeld van een “voor en na” behandeling met iemand die oude PMU heeft, deze behandeling vergde veel precisie en een lichte kleur correctie, het resultaat volle, strakke wenkbrauwen! 

Sisterlicious is GGD gecertificeerd. 
Hier bent u zeker van een totaal veilige en hygiënische PMU bahandeling