Hairstrokes - Microblading

Semi permanente make-up techniek voor realistische wenkbrauwhaartjes

Hairstrokes

Hairstrokes is een techniek die erg bekend is in de wereld van permanente make up waarbij er op een natuurlijke en realistische wenkbrauwhaartjes worden gecreëerd op de wenkbrauwen. De wenkbrauwhaartjes worden gecreëerd met inkt dat in de huid de juiste pigment insluist. Let op, het zijn geen haarinplanten, maar minuscule sneedjes tussen de bestaande haartjes door, die een voller en natuurlijk effect geeft voor de wenkbrauwen. Er zijn twee verschillende manieren die worden gebruikt om de 3D hairstrokes te creëren. Met de welbekende “Microblading” techniek en de techniek met de “naaldmodule”.

Hieronder vertel ik u meer over deze twee specialistische manieren van aanbrengen van PMU Hairstrokes:

 

Wat is een Naaldmodule

Een naaldmodule is een module met één of meerdere micronaaldjes die wordt bevestigd op het PMU apparaat. Met deze manier worden ook andere technieken uitgevoerd, zoals Ombre Brows, Powder brows en Full-Lips. Voor het zetten van hairstrokes wordt er met een “één punts naaldmodule” gewerkt, waarmee realistische wenkbrauwhaartjes worden gecreëerd. De haartjes worden in dezelfde richting als uw natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd. Ook wordt de kleur gekozen op basis van uw natuurlijke haar- en wenkbrauwkleur. Met deze naaldmodule is het geschikt voor alle huidtypes en worden er op zeer fijne en natuurlijke manier haartjes gecreëerd die levensecht lijken.

Wat is Microblading

Microblading is een semi permanente make-up techniek, waarmee realistische wenkbrauwhaartjes worden gecreëerd. Dit wordt ook wel de 3D Hairstrokes techniek genoemd. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een ‘microblade’. Dit messje is opgebouwd uit zeer fijne micronaaldjes. Hiermee snijd ik tot net onder de bovenste laag van de huid, vervolgens wrijf het pigment met een microbrush in de sneetjes. Deze techniek is niet voor iedere huidtype geschikt. De haartjes worden in dezelfde richting als uw natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd. Ook wordt de kleur gekozen op basis van uw natuurlijke haar- en wenkbrauwkleur. Microblading biedt de mogelijkheid om zeer fijne en natuurlijke haartjes te creëren die levensecht lijken.

Hairstrokes iets voor jou?

Het is dè uitkomst voor klanten met weinig tot geen wenkbrauw beharing of zeer blond tot lichtbruin haar. Met een veilige huidvriendelijke inkt die pigmenten bevat kan er middels permanente make-up een wenkbrauw nagebootst worden. Door een speciale techniek toe te passen ziet dit er heel natuurlijk uit. Er is keuze uit een breed scala van tinten blond tot donderbruin.

Waarom Hairstrokes:

Voor de beauty lovers is het gewoon een ontzettend gave techniek waarbij de vorm erg strak en mooi wordt bepaald met de nieuwste trends, hierdoor loop je als beauty lover straks rond met geweldig mooie, natuurlijke en realistische wenkbrauwen.
Maar ook biedt deze techniek mogelijkheden voor de vrouwen met medische redenen die weinig tot geen wenkbrauwhaartjes hebben door bijvoorbeeld Alopecia Areata of chemokuur, maar ook stress kan het gevolg zijn van haarverlies. Mijn hart gaat ook barmhartig uit naar deze vrouwen. De hairstrokes techniek beidt dan ook dé oplossing om weer volledige wenkbrauwen te krijgen.

Lees hieronder welke voordelen hiarstrokes heeft:

~ volle en realistische wenkbrauwen  ~

Blijft zo’n 1,5 jaar mooi ~

~ Bespaart veel tijd voor de spiegel ~

~ gemakkelijk bij sporten, zweten, zwemmen of douchen ~

~ Erg geschikt voor vrouw met weinig tot geen wenkbrauwhaar ~

~ Elke ochtend opstaan met volle en natuurlijke wenkbrauwen ~

Ben jij enthousiast geworden over de hairstrokes techniek?
Bekijk de tarieven hier en plan vandaag nog een afspraak! Je vind Sisterlicious in Wormerveer.

Elke morgen met prachtige PMU hairstrokes wakker worden!

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt een behandelingen?

Een behandeling duurt maximaal 2 uur.

Wat kost een Hairstrokes behandeling?

De kosten voor een Hairstrokes behandeling bedraagt €330,-

Hoelang blijft het zitten?

Na de nabehandeling blijven de Hairstrokes minimaal een jaar mooi, een Touch Up binnen één jaar is aangeraden zodat de Hairstrokes mooi en strak blijven.

Hoelang moet ik mijn wenkbrauwen droog houden?

Direct na de behandeling dien je ca. om de 2 uur je wenkbrauwen met een schoon wattenschrijfje, met groene zeep, het wondvocht droog te deppen. Dit is alleen belangrijk om te doen 1 dag nadat de wenkbrauwen zijn gezet, daarna moet je je wenkbrauwen voor 1 week drooghouden voor optimaal resultaat.

Waar moet ik rekening mee houden voordat ik mijn afspraak heb?

– 14 dagen voor de afspraak geen zonnebank. 

– 24 uur van tevoren geen alcohol, drugs en/of cafeïne houdende dranken gebruiken.

– Je mag van te voren epileren, maar die is niet nodig.

Wanneer moet ik een touch up?

PMU blijft gemiddeld 1,5 jaar mooi zitten, ik raad aan de touch up te doen binnen een jaar, zo behoudt je het beste resultaat.

Jouw vraag hier!

Staat jou vraag hier niet tussen, maar wil je graag je vraag beantwoord hebben, stel deze dan via het contactformulier op onze website.

Sisterlicious is GGD gecertificeerd. 
Hier bent u zeker van een totaal veilige en hygiënische PMU bahandeling