Wat is BB Glow?

Eén van de nieuwste technieken met onmiddelijk resultaat

BB GLOW treatment is één van de nieuwste anti – aging en huidverzorgingsprocedures die op de beauty markt is verschenen en zeer snel populair is geworden dankzij onmiddellijke resultaten, genezingsproces en zero –downtime.BB GLOW meso serum wordt door middel van een speciale nano techniek in de huid gebracht. BB GLOW  is een behandeling waarbij je een mooie egale kleur creëert. Dit is een behandeling die helpt littekens van acne te herstellen en de kleur van de huid naar zijn originele staat te brengen. Bij een Meso & BB GLOW wordt gebruik gemaakt van een booster en een dermawhite serum. Een BB GLOW behandeling zorgt voor een natuurlijke, mooie, egale look die de huid zelfs een teint lichter of donkerder kan maken. Na een BB GLOW behandeling heeft u geen foundation meer nodig. Pigmentvlekken en roodheden verdwijnen als sneeuw voor de zon! Wie wil dat nou niet?

Gemiddeld blijft de BB GLOW 5 tot 7 maanden  op de huid. De behandeling wordt in 3 a 4 sessies met ertussen 10 dagen rusttijd uitgevoerd.

BB GLOW SERUM EFFECT

  1. Intensieve bevochtiging
  2. Vermindering van vlekken
  3. Opheldering van de huid
  4. Gladde huidstructuur
  5. Vermindering van verwondingen of littekens
  6. Egale huidskleur
  7. Vermindering van fijne rimpels
  8. Vermindering van Couperose.

De BB GLOW serums hebben werkstoffen zoals hyaluronzuur en antioxidanten. Deze werkstoffen werken huidverbeterend, versterkend, hydraterend , ontstekingsremmend, egaliserend en ze verminderen het pigment en grove poriën. Zelfs donkere kringen onder de ogen verminderen.

Voor wie is BB Glow geschikt?

Met een BB Glow behandeling kun je allerlei huidproblemen aanpakken. Het is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. BB Glow kan gebruikt worden voor het behandelen van huidverkleuringen door hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, acnelittekens en couperose. Behalve dat de huid mooi egaal wordt, zorgt een microneedling behandeling met een BB Glow serum voor een totale verfrissing en heropleving van de huid!

De behandeling is geheel pijnloos!

Sisterlicious is GGD gecertificeerd. 
Hier bent u zeker van een totaal veilige en hygiënische PMU bahandeling