Permanente make-up Salon in De Kwakel

Ben jij er helemaal klaar mee de juiste vorm te bepalen voor je wenkbrauwen of  juist het bijtekenen en de tijd die je kwijt bent om je wenkbrauwen gelijk te maken? Of ben jij één van de vele vrouwen die last heeft van weinig tot geen wenkbrauw haar?

Dit kan al door stress veroorzaakt worden, maar ook door ziekte kunnen de wenkbrauwen minder worden, door Alopecia areata valt het haar uit op sommige of zelfs alle lichaamsdelen, deze aandoenning kan ineens ontstaan en op elke leeftijd optreden. Verschrikkelijk! Wenkbrauwen geven veel expressie in het gezicht en vele vrouwen kunnen hier onzeker van worden! Hiervoor ben ik PMU Artist geworden, het zetten van permanente make up is de ideale oplossing. Elke morgen opstaan zonder zorgen over tijd, evenwijdige of strakke wenkbrauwen, door de nieuwste technieken en pigmenten kan ik voor u al deze zorgen wegnemen. Dus een warm welkom bij Sisterlicious, bekijk gerust mijn website over meer informatie over Permanente Make-up.

Onze missie

Kwaliteit en tevredenheid

Mijn missie is Sisterlicious hierin te onderscheiden van
andere salons die permanente make up aanbieden.

Onze visie

Vrouwen helpen zelfvertrouwen

Mijn hart gaat uit naar vrouwen die weinig tot geen wenkbrauwhaar hebben, wat veroorzaakt kan worden door stress, zeikte of chemokuur.
Met mijn kwaliteit in permanente make up, wil ik deze vrouwen weer een stukje zelfvertrouwen teruggeven.

Opleidingen/masterclasses Sisterlicious

Bij Langmair Academy heb ik mijn PMU Allround plus opleiding behaald, hierdoor was ik in één klap opgeleid tot PMU artist met zowel de technieken als Hairstrokes (Microblading), Powder BrowsEyeliner en Full Lips.

Bij Dutch Art Evenue heb ik de opleiding gevolgd van Ombré brows. Ombre Brows vind ik persoonlijk een erg natuurlijke en strakke uitstraling hebben. De techniek die ik bij Dutch Art Evenue heb mogen leren is echt een aanvulling voor mijn PMU salon, zij staan namelijk voor kwaliteit en dit is precies waar Sisterlicious ook voor staat, hoge kwaliteit!
En een mooie en stralende toevoeging, bij DAA heb ik namelijk ook de opleiding BB-Glow gedaan en met succes behaald, BB-Glow is een gezichtsbehandeling. 

Bij MP-Brows heb ik als mooie aanvulling de Masterclass Ombre Powder Brows behaald! Op deze manier zorg ik dat de kwaliteit van Sisterlicious hoog blijft.

Wij werken alleen op afspraak

SISTERLICIOUS

Met permanente make up creëren we natuurlijke, volle wenkbrauwen die er op elk moment van de dag perfect uitzien.

Sisterlicious is GGD gecertificeerd.

SOCIAL MEDIA

Op de hoogte blijven van ons werk en onze aanbiedingen? Volg ons dan op social media.

AFSPRAAK MAKEN

Bij Sisterlicious De Kwakel werken wij enkel op afspraak.

Gemaakt door Rankingparter.nl

© 2024 Sisterlicious
Gemaakt door: Rankingpartner.nl

Scroll naar boven

PMU Brows actie

PMU Brows actie loopt nog tot 31 Augustus

Vanaf €199,-