Kennismaken met Sisterlicious?

In 2018 ben ik gestart met mijn salon Sisterlicious in Tiel en vanaf heden is mijn salon gevestigd en De Kwakel. Met mijn passie en kwaliteit als PMU artist, is het zetten van permanente make up bij vrouwen erg dankbaar werk. Door verschillende opleidingen/masterclasses ben ik gegroeid tot een ware PMU specialist ofwel een Permanente make up artist!

Mijn hart gaat uit om vrouwen te kunnen helpen die weinig tot geen wenkbrauwen hebben, want door het zetten van permanente make up wenkbrauwen krijgen vrouwen een deel van hun expressie terug in het gezicht en hiermee vaak ook een stukje zelfvertrouwen. Dit maakt mijn werk ontzetten dankbaar en geeft een enorme drijf!

Kwaliteit en tevredenheid staan bij mij erg hoog. Misschien kijk je een beetje rond op mijn website of misschien ben je serieus aan het overwegen om een afspraak in te plannen.., schroom dan niet en stuur mij gerust een berichtje. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Onze missie

Kwaliteit en tevredenheid

Mijn missie is Sisterlicious hierin te onderscheiden van
andere salons die permanente make up aanbieden.

Onze visie

Vrouwen helpen zelfvertrouwen

Mijn hart gaat uit naar vrouwen die weinig tot geen wenkbrauwhaar hebben, wat veroorzaakt kan worden door stress, zeikte of chemokuur.
Met mijn kwaliteit in permanente make up, wil ik deze vrouwen weer een stukje zelfvertrouwen teruggeven.

Opleidingen/masterclasses Sisterlicious

Bij Langmair Academy heb ik mijn PMU Allround plus opleiding behaald, hierdoor was ik in één klap opgeleid tot PMU artist met zowel de technieken als Hairstrokes (Microblading), Powder BrowsEyeliner en Full Lips.

Bij Dutch Art Evenue heb ik de opleiding gevolgd van Ombré brows. Ombre Brows vind ik persoonlijk een erg natuurlijke en strakke uitstraling hebben. De techniek die ik bij Dutch Art Evenue heb mogen leren is echt een aanvulling voor mijn PMU salon, zij staan namelijk voor kwaliteit en dit is precies waar Sisterlicious ook voor staat, hoge kwaliteit!
En een mooie en stralende toevoeging, bij DAA heb ik namelijk ook de opleiding BB-Glow gedaan en met succes behaald, BB-Glow is een gezichtsbehandeling. 

Bij MP-Brows heb ik als mooie aanvulling de Masterclass Ombre Powder Brows behaald! Op deze manier zorg ik dat de kwaliteit van Sisterlicious hoog blijft.

Locatie

Onze salon ruimte is een ruimte die wij huren bij Toffup, Kapper in het bekende Sportcentrum AmstelHof. Bij 

Wil je meer weten over één van deze dientsen, kijk gerust op www.toffup.nl

Wij werken alleen op afspraak

SISTERLICIOUS

Met permanente make up creëren we natuurlijke, volle wenkbrauwen die er op elk moment van de dag perfect uitzien.

Sisterlicious is GGD gecertificeerd.

SOCIAL MEDIA

Op de hoogte blijven van ons werk en onze aanbiedingen? Volg ons dan op social media.

AFSPRAAK MAKEN

Bij Sisterlicious De Kwakel werken wij enkel op afspraak.

Gemaakt door Rankingparter.nl

© 2024 Sisterlicious
Gemaakt door: Rankingpartner.nl

Scroll naar boven

PMU Brows actie

PMU Brows actie loopt nog tot 31 Augustus

Vanaf €199,-