Techniek:

Full-Lips

Resultaat:

Gemiddeld
3 á 4 jaar

Prijs:

€345,-

Wat is een Full-Lips behandeling?

Met de Full Lips techniek kunnen de lippen met permanente make-up omlijnd en/of volledig ingekleurd worden. De Full Lips techniek is uitermate geschikt voor het corrigeren ongelijke lippen en het optisch voller laten lijken van de lippen. Sisterlicious beschikt over een breed assortiment aan pigmenten. Door bijvoorbeeld een iets opvallende kleur te kiezen, kan de illusie worden gewekt dat u altijd lippenstift draagt. Kiest u liever voor een subtielere kleur? Dan leidt dat tot een natuurlijke, verzorgde uitstraling.

Permanente lipliner

Zou uw graag een permanente lipliner willen hebben voor een mooie lipcontour? Met deze vorm van permanente make-up kan ik in een natuurlijke kleur of een tintje donkerder net het verschil maken, zodat uw lipcontouren weer duidelijk zijn. Waar wenselijk kunnen oneffenheden gecamoufleerd worden, zonder dat u er altijd opgemaakt uit ziet. Met permanente lipliner kan u alleen beperkt een voller of minder vol effect creëren.

Wat zijn uw wensen?

Met de mogelijkheden die permanente make-up voor de mond kan bieden, wordt voor de behandeling eerst de gewenste aanpassing op de lippen getekend. U hebt dan meteen een goede indruk hoe het resultaat er uit komt te zien.

Voor wie?

Full-Lips
iets voor jou?

Ook u kan met een stralende lach weer gelukkig zijn met uw mond. Afhankelijk van uw wensen kan ik oneffenheden bijwerken, uw lipcontouren accentueren, optisch vollere lippen creëren of de asymmetrie van uw lip camoufleren. Elke behandeling wordt volledig op de vorm en huidskleur van uw gezicht afgestemd.

Afhankelijk van uw behoefte, probleem of wensen zijn er diverse mogelijkheden om met een natuurlijk look een fantastisch resultaat te behalen.

Waarom
Full-Lips?

Techniek:

Full-Lips

Resultaat:

Gemiddeld 3 á 4 jaar

Prijs:

€345.-

Voor & na behandeling
Full-Lips

Bekijk de tarieven hier en plan vandaag nog een afspraak! Je vind Sisterlicious in Amstelveen.

Meest gestelde vragen
Full-Lips

Een behandeling duurt 1,5 tot maximaal 2 uur.

De kosten voor een Full-Lips behandeling bedraagt €345,- excl. na-behandeling

Full-lips pigmentatie kan wel tot 3 á 4 jaar blijven zitten, enkel is het dan wel van belang dat de nabehandelingen zijn gedaan.

– 24 uur van tevoren geen alcohol, drugs en/of cafeïne houdende dranken gebruiken.– Paracetamol innemen voor de behandeling mag.
zodra je één á twee nabehandelingen hebt gehad, kun je na drie á vier jaar een touch up doen om zo het allermooiste resultaat te behouden.

Staat jou vraag hier niet tussen, maar wil je graag je vraag beantwoord hebben, neem hiervoor dan contact met ons op.

Wij werken alleen op afspraak

SISTERLICIOUS

Met permanente make up creëren we natuurlijke, volle wenkbrauwen die er op elk moment van de dag perfect uitzien.

Sisterlicious is GGD gecertificeerd.

SOCIAL MEDIA

Op de hoogte blijven van ons werk en onze aanbiedingen? Volg ons dan op social media.

AFSPRAAK MAKEN

Bij Sisterlicious De Kwakel werken wij enkel op afspraak.

Gemaakt door Rankingparter.nl

© 2024 Sisterlicious
Gemaakt door: Rankingpartner.nl

Scroll naar boven

PMU Brows actie

PMU Brows actie loopt nog tot 31 Augustus

Vanaf €199,-