Techniek:

Brow Lamination

Resultaat:

4 tot 6 weken zichtbaar

Prijs:

€55,-

Wat is Brow Lamination?

Ben jij het ook elke dag zat om zoveel tijd aan je wenkbrauwen te besteden omdat je haartjes door elkaar zitten en je het daardoor moeilijk in vorm krijgt of heb je gaten in je wenkbrauwen wat je niet mooi krijgt?

Dan heb ik dè oplossing voor jou!

Brow Lamination is dè nieuwste trend op browgebied. Brow Lamination of ook wel browlift genoemd tilt jouw wenkbrauwen naar een next level. En hoe! Want hierdoor worden ze 150% voller.

De producten zorgen ervoor dat iedere stugheid verdwijnt en dat de haartjes erg flexibel worden. Zo kunnen ze in een bepaalde vorm gelegd worden. Dit is gemakkelijk voor dames/heren waarbij de haartjes naar beneden groeien, dunne wenkbrauwen hebben of kleine gaatjes in de wenkbrauwen hebben. De lift zorgt voor een instant voller effect!

Meer over Brow Lamination?

Gemiddeld blijft Brow lamination vier tot zes weken zitten, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwharen en hoe goed je je wenkbrauwen verzorgt, kan dit tot acht weken duren. Na de periode van vier tot zes weken is het raadzaam om uw wenkbrauwen opnieuw te laten lamineren, zodat het uiterlijk gedurende een langere periode behouden blijft.

Wil jij je wenkbrauwen ook geverfd hebben? Dat kan ook! Plan dan de behandeling Brow Lamination + Hybrid Brows in. 

Een Brow lamination behandeling duurt maar 45 minuten en je wenkbrauwen zitten met deze behandeling 4 -6 weken “on fleek” en scheelt jou een hoop tijd in de ochtend voor de spiegel. Het liften van wenkbrauwharen wordt in combinatie met een browshape uitgevoerd zodat je fluffy wenkbrauwen er altijd strak uit zien. 

Brow Lamination is voor;

Techniek:

Brow Lamination

Resultaat:

4 tot 6 weken zichtbaar

Prijs:

€55,-

Nazorg Brow Lamination Behandeling

  • Het is belangrijk om de wenkbrauwen gedurende de eerste 24 uur na de behandeling niet nat te maken
  • Breng zelf dus ook geen wenkbrauwmake-up aan na de behandeling en laat de producten van de Brow Lamination behandeling hun werk doen. 
  • Geen gezichtsbehandelingen te ondergaan, niet te sporten of de sauna te bezoeken. 
  • Ook is het belangrijk om de wenkbrauwen gedurende de eerste 24 uur niet te stylen met producten en er niet aan te zitten. Op die manier kun je langer genieten van de resultaten.

Meest gestelde vragen
Brow Lamination

Helaas is brow lamination niet voor iedereen geschikt.

Chemotherapie: een behandeling met chemotherapie zorgt ervoor dat uw haar verzwakt en zijn kracht verliest. De haargroei kan tijdelijk verminderd zijn, daarom een contra-indicatie voor brow lamination

Alopecia: is een auto-immuunziekte die ervoor zorgt dat uw lichaam haar verliest. Hierdoor zijn je wenkbrauwhaartjes te zwak en is de kans groot dat er na een brow lamination geen haar meer over is.

Geschrokken huid: Als je schaafwonden, brandwonden of een gezwollen huid hebt is het niet aan te raden om brow lamination te doen. Het kan je huid nog meer irriteren en een allergische reactie uitlokken.

Allergisch voor lijm: Ben je allergisch voor lijm? Dan is het niet verstandig om een brow lamination uit te voeren. Een allergische reactie kan leiden tot haaruitval.

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

De kosten voor een Brow Lamination behandeling bedraagt €55,-

De Kosten voor Brow Lamination + Hybrid Brows bedraagt €65,-

Tussen de 4 en 6 weken.

Staat jou vraag hier niet tussen, maar wil je graag je vraag beantwoord hebben, neem hiervoor dan contact met ons op.

Wij werken alleen op afspraak

SISTERLICIOUS

Met permanente make up creëren we natuurlijke, volle wenkbrauwen die er op elk moment van de dag perfect uitzien.

Sisterlicious is GGD gecertificeerd.

SOCIAL MEDIA

Op de hoogte blijven van ons werk en onze aanbiedingen? Volg ons dan op social media.

AFSPRAAK MAKEN

Bij Sisterlicious De Kwakel werken wij enkel op afspraak.

Gemaakt door Rankingparter.nl

© 2024 Sisterlicious
Gemaakt door: Rankingpartner.nl

Scroll naar boven

PMU Brows actie

PMU Brows actie loopt nog tot 31 Augustus

Vanaf €199,-