Deze Permanente make up en behandelingen bieden wij aan

Met permanente make-up zie je er op elk moment van de dag schoon uit, ook als je naar de sauna gaat of gaat zwemmen. Zo besteed je minder tijd aan je dagelijkse make-uproutine en zie je er toch mooi uit. U hoeft zich ’s ochtends niet te haasten.

Permanente make-up is daar een perfecte oplossing voor. Je lippen of eyeliner? Ook permanente make-up kan een goede oplossing zijn. Wij werken alleen op afspraak om de tijd te nemen om u het beste te brengen.

Permanente make up behandelingen

Bent u opzoek naar permanente make up specialisten? Bekijk hieronder al onze PMU behandelingen.

Ombré Brows

Bij de ombre brows techniek wordt er, net als bij de powder brows techniek, op subtiele wijze permanente make-up aangebracht, waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen zijn ingekleurd met een wenkbrauw poeder. 

Powder Brows

Powder brows is de nieuwste trend op gebied van permanente make-up. Met deze techniek wordt er op een subtiele wijze permanente make-up aangebracht, waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen zijn ingekleurd met een wenkbrauwpoeder.

Hairstrokes (microblading)

Hairstrokes is een techniek die erg bekend is in de wereld van permanente make up waarbij er op een natuurlijke en realistische wenkbrauwhaartjes worden gecreëerd op de wenkbrauwen.

Bel ons of maak online een afspraak

Full lips

Met de Full Lips techniek  kunnen de lippen met permanente make-up omlijnd en/of volledig ingekleurd worden. De Full Lips techniek is uitermate geschikt voor het corrigeren ongelijke lippen en het optisch voller laten lijken van de lippen.

Eyeliner

Permanente make-up eyeliner wordt op het ooglid, aan de wimperrand, aangebracht om de ogen groter en de wimpers voller te laten lijken. Met zo’n permanente eyeliner zit uw make-up altijd goed en hoeft u niet bang te zijn dat uw make-up is uitgelopen of niet mooi zit.

BB Glow

De afkorting van BB-Glow “Blamish Balm” komt uit Azië en is in Europa erg populair. BB-glow is een semi permanente crème met foundation die tegelijkertijd een werking geeft om oneffenheden te verdoezelen. De BB-Glow behandeling bevorderd het herstel van littekens die zijn ontstaan door acne.

(NEW) Brow & Lash Treatments

Bent u opzoek naar wenkbrauw/wipper specialisten? Bekijk hieronder al onze behandelingen.

Brow Lamination

Brow Lamination is dè nieuwste trend op browgebied. Brow Lamination of ook wel browlift genoemd tilt jouw wenkbrauwen naar een next level. En hoe! Want hierdoor worden ze 150% voller.

Hybrid Brows

Hybrid Brows is een vorm van wenkbrauwkleuring waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciale wenkbrauwverf.
Deze behandeling ligt ook het dichtst in de lijn met Henna Brows. Het verschil met henna is dat hybrid wenkbrauwverf vaak duidelijker en langer op de huid blijft zitten.

Lash Lift

Lash Lift is een beauty behandeling die je eigen wimpers lift, krult en verft, een unieke combinatie techniek. Het is voor mensen die geen wimperextensions kunnen of willen dragen een zeer geliefde
behandeling, omdat deze weinig onderhoud nodig heeft!

Wij werken alleen op afspraak

SISTERLICIOUS

Met permanente make up creëren we natuurlijke, volle wenkbrauwen die er op elk moment van de dag perfect uitzien.

Sisterlicious is GGD gecertificeerd.

SOCIAL MEDIA

Op de hoogte blijven van ons werk en onze aanbiedingen? Volg ons dan op social media.

AFSPRAAK MAKEN

Bij Sisterlicious De Kwakel werken wij enkel op afspraak.

Gemaakt door Rankingparter.nl

© 2024 Sisterlicious
Gemaakt door: Rankingpartner.nl

Scroll naar boven

PMU Brows actie

PMU Brows actie loopt nog tot 31 Augustus

Vanaf €199,-