Permanente make-up

Voor een mooie lipcontour, full lips of meer kleur

Ook u kan met een stralende lach weer gelukkig zijn met uw mond. Afhankelijk van uw wensen kan ik oneffenheden bijwerken, uw lipcontouren accentueren, optisch vollere lippen creëren of de asymmetrie van uw lip camoufleren. Elke behandeling wordt volledig op de vorm en huidskleur van uw gezicht afgestemd.
Afhankelijk van uw behoefte, probleem of wensen zijn er diverse mogelijkheden om met een natuurlijk look een fantastisch resultaat te behalen.

Permanente lipliner

Zou uw graag een permanente lipliner willen hebben voor een mooie lipcontour? Met deze vorm van permanente make-up kan ik in een natuurlijke kleur of een tintje donkerder net het verschil maken, zodat uw lipcontouren weer duidelijk zijn. Waar wenselijk kunnen oneffenheden gecamoufleerd worden, zonder dat u er altijd opgemaakt uit ziet. Met permanente lipliner kan u alleen beperkt een voller of minder vol effect creëren.

Full Lips
Met de Full Lips zullen de lippen er weer voller uit gaan zien en is gebruik van een lippenstift overbodig. Voor diegenen die altijd een verzorgde mond willen, is full lips de oplossing. Bij full lips worden de lippen volledig ingekleurd, wat zorgt voor mooie volle lippen. Dit kan met een meer uitgesproken kleur, zodat de illusie wordt gecreëerd dat u lippenstift draagt. Permanente make-up voor de lippen kan ook met een zachte kleur, zodat de lippen op een natuurlijke manier meer teint krijgen. Door een zachte kleur op de lip aan te brengen, worden deze op een natuurlijke manier duidelijker en lijkt de mond groter.

Permanente make-up lippen: wat zijn uw wensen?
Met de mogelijkheden die permanente make-up voor de mond kan bieden, wordt voor de behandeling eerst de gewenste aanpassing op de lippen getekend. U hebt dan meteen een goede indruk hoe het resultaat er uit komt te zien.

Voor wie?
Permanente make-up lippen is voor mensen die:

 • dagelijks lipliner gebruiken, maar dit subtieler willen
 • hun smalle lippen graag voller willen laten lijken
 • een asymmetrische mond hebben
 • hele licht gekleurde lippen hebben
 • last hebben van lippenstift die uitloopt in de rimpeltjes

Permanente make-up lippen geeft net de juiste verbetering

Eyeliner

Wilt u een mooi en sprekend gezicht zonder uren voor de spiegel door te brengen? In dat geval kunt u permanente make-up (pmu) overwegen. Deze vorm van make-up is perfect wanneer u minder tijd aan uw beautyroutine wilt besteden of wanneer u bijvoorbeeld allergisch bent voor normale make-up. Uitstraling en aanzicht van de ogen zijn belangrijk voor uw gezicht. Met permanente eyeliner laat u de ogen weer spreken te allen tijde! Bij een eyeliner behandeling maak ik met pigment een lijn net boven of onder uw wimperrand. Zo kunnen te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Zo heeft u altijd mooie ogen zonder uitgelopen make-up, zonder enige moeite.
De permanente make-up behandeling bevat totaal 2 tot 3 behandelingen. Van tevoren wordt ingegaan op uw persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment.

Voordelen van permanente make up:

 • Uw make-up is altijd van dezelfde mooie kwaliteit, u heeft geen slechte make-up dagen meer
 • Het scheelt u veel tijd
 • U krijgt extra uitdrukking in het gezicht
 • Het is ook praktisch voor mensen die het lastig vinden om zich op te maken, bijv. door reuma
 • Uw make-up zit mooier en strakker dan normale make-up, door nauwkeurig naaldwerk
 • Uw make-up loopt niet uit, door zwemmen of regen
 • U kunt een andere vorm/volume creëren
 • U kunt de symmetrie van wenkbrauwen of ogen verbeteren
 • U kunt haarverlies door ziekten als Alopecia Areata of kanker camoufleren